De ce este important sa facem protectia muncii

Protectia muncii este foarte importanta in Romania, dar nu numai, in felul acesta ne pastram angajatii sanatosi si cu capacitate de munca.

O persoana care este prevenita inca din prima zi de munca este mult mai eficienta, de aceea este important sa le comunicam tuturor angajatilor nostri despre protectia muncii, dar acest lucru este valabil si pentru personalul din conducere.

Conform legislatiei in vigoare, protectia muncii este obligatorie, chiar daca multi cred ca acest lucru nu este folositor, nicio firma nu poate functiona corect daca nu a primit de la organele abilitate autorizatia de protectia muncii.

O firma risca amenzi foarte mari daca nu respecta obligatia legala de a evalua riscurile de sanatate si siguranta pentru angajati, acest lucru implica inclusiv echipamentele de lucru cat si produsele cu care lucreaza.

Toate aceste masuri de siguranta pot prevenii accidente de munca care pot aduce firmei cheltuieli mult mai mari dar si amenzi aplicate de catre organele abilitate. In caz de accidente la locul de munca, angajatul, deobicei, nu este vinovat, in schimb angajatorul este tras la raspundere, tocmai de aceea cea mai buna alegere este de a face protectia muncii.

Cabinetul Iristarmed va sta la dispozitie cu servicii precum http://www.iristarmed.ro/servicii/protectia-muncii-bucuresti de cea mai buna calitate. Ne puteti gasii in str Clabucet nr 4-6, sectorul 1 sau la nr de telefon 021.668.00.05