Medicina muncii Bucuresti

Infiintata in anul 2009, firma medicala cu capital privat, condusa de Dr. Irina Stan, presteaza servicii de medicina muncii in Bucuresti. Experienta profesionala cu firme atat din sectorul de stat cat si privat face ca oferta cabinetului sa se plieze pe nevoile reale ale colaboratorilor nostri.

Serviciul de medicina muncii Bucuresti se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea si tratarea bolilor profesionale, adica bolile care pot sa apara in urma exercitarii unei activitati profesionale, datorita expunerii la factori profesionali fizici (surditatea indusa de zgomot), chimici (astmul indus de inhalarea de vapori chimici), biologici (infectiile cu hepatita B in mediul spitalicesc), organizationali (tulburarile musculo-scheletale prin efort fizic de intensitate redusa, dar de o repetitivitate extrema) sau psihici (sindrom post-traumatic in urma asistarii la un accident petrecut la locul de munca) si are ca obiect sanatatea individuala si colectiva in relatie cu munca si mediul de munca.

Cabinet medicina muncii Bucuresti presteaza urmatoarele servicii: indrumarea activitatii de reabilitare, reconversie, reorientare profesionala in caz de accidente de munca, boli profesionale, boli legate de profesie sau dupa boli cronice; comunicarea existentei riscului de imbolnavire profesionala catre toti factorii implicati; consiliere in vederea adaptarii muncii si a locului de munca la caracteristicile psihofiziologice ale angajatilor; consiliere in vederea fundamentarii strategiei de securitate si sanatate la locul de munca; consiliere in privinta protectiei maternitatii la locul de munca; oferim cursul de prim-ajutor – acest curs este impus de ITM tuturor firmelor cu peste 50 de angajati. In vederea evaluarii aptitudinii medicale la angajare sau control periodic, conform legii, efectuam la sediul dumneavoastra sau la cabinetul nostru, examinarile necesare fiecarui loc de munca, post ocupat sau expunerii la factori de risc. Eliberam aviz de specialitate medicina muncii Bucuresti, viziotest, audiometrie, electrocardiografie, spirometrie, glicemie – test rapid, examene de laborator (sange sau alte produse biologice), examene psihologice; la cerere si in functie de expunere, putem asigura si alte investigatii suplimentare.