Medicina muncii ieftin

Legislatia in vigoare obliga angajatorii sa asigure angajatilor supravegherea starii de sanatate, prin servicii medicale de medicina muncii. Activitatea acestui serviciu se realizeaza in conformitate cu reglementarile Ministerului Sanatatii si Ministerului Muncii si Protectiei Sociale. Activitatea are scop predominant preventiv si de evaluare a riscurilor privind imbolnavirile profesionale. Exista in acest sens un complex de examinari medicale clinice, paraclinice si biologice, in cadrul controlului de medicina muncii, conform normelor stipulate in lege, pentru fiecare tip de profesie. La finalul examenelor de medicina muncii se elibereaza fisa de aptitudine, atat pentru angajat cat si pentru angajator, in care se mentioneaza aptitudinea in munca conform profesie sau functiei.

Serviciul nostru de medicina muncii ieftin permite alinierea la cadrul legal actual, din punct de vedere medical si o serie de evaluari ai unor factori ce pot interveni in activitatea curenta. Conform H.G. nr. 355/2007, toti angajatorii, atat cei din sectorul public cat si cei din sectorul privat, sunt obligati sa repecte reglementarile in vigoare referitoare la supravegherea sanatatii angajatilor. In functie de numarul angajatilor si de specificul activitatii, tariful pentru medicina muncii poate fi usor negociat. Medicul de medicina muncii nu are rolul de a interzice cuiva sa munceasca, ci acesta ajuta angajatorul sa isi orienteze profesioal fiecare angajat la un loc de munca convenabil aptitudinilor sale fiziologice si psihologice, pentru a se putea realiza adaptarea muncii la om si a fiecarui om la meseria sa.

Cabinetul nostru ofera servicii de medicina muncii ieftin, in functie de ramura de activitate, semestrial sau anual. Sistemul nostru de tarifare poate fi influentat de numarul de angajati si de numarul deplasarilor efectuate la sediul beneficiarului. Recoltarea probelor biologice se poate efectua la sediul firmei dumneavoastra si in regim de urgenta. Pentru medicina muncii ieftin, contacteaza-ne sa stabilim impreuna detaliile unei colaborari de succes.