Iristarmed

Cabinet protectia muncii Bucuresti asigura securitatea angajatului, pastrarea sanatatii si capacitatii de munca a acestuia, in timpul orelor de program.  Impreuna cu protectia muncii, medicina muncii are ca scop identificarea pericolelor, prevenirea accidentelor si a bolilor profesionale. Pentru protectia muncii Bucuresti colaboram cu firme specializate in acest domeniu. Atat medicina muncii, cat si protectia muncii, sunt necesare oricarei intreprinderi, de stat sau privata,  indiferent de domeniul de activitate.

Normele generale de protectia muncii cuprind principii generale de prevenire a accidentelor de munca si bolilor profesionale, dar si directiile generale pentru aplicarea acestora. Scopul acestora este sa elimine, sau cel putin sa micsoreze factorii de risc de accidentare si/sau imbolnavire profesionala existenti in sistemul de munca specific fiecarui post de lucru, proprii fiecarei componente a acestuia. Prezentele norme de protectia muncii Bucuresti se aplica in toate sectoarele de activitate, atat publice cat si private; normele se aplica tuturor persoanelor fizice sau juridice, romane sau straine, care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei, atat in calitate de angajator cat si in calitate de angajat. Normele de protectia muncii Bucuresti sunt revizuite periodic si se modifica ori de cate ori este necesar, atat ca urmare a modificarii cadrului legislativ, cat si ca urmare a progresului tehnic.

Angajatorul este obligat sa elaboreze propriile instructiuni in ceea ce priveste protectia muncii, cu scopul de a detalia si de a particulariza prevederile din normele generale, specifice, a standardelor si a altor reglementari din domeniu, in functie de particularitatile proceselor de munca.